ΓαμοΒάπτιση Χρύσας,Στέφανου & του μικρού Πέτρου

ΓαμοΒάπτιση Χρύσας,Στέφανου & του μικρού Πέτρου

Σπάνια συναντάς κανείς ένα ζευγάρι όπως τον Στέφανο και την Χρύσα. Ένα ζευγάρι απόλυτα ταιριαστό, απόλυτα όμορφο όπου όλη η μαγεία την αντανακλά το μικρό τους αγγελούδι, ο Πέτρος!

Ο Στέφανος μαζί με τον μικρό Πέτρο ετοιμάστηκαν αμφότεροι στο πατρικό του σπίτι του γαμπρού με την καλύτερη παρέα, τα ποιο αγαπημένα πρόσωπα. Η Χρύσα επέλεξε να ετοιμαστεί στο the Met hotel Θεσσαλονίκης μαζί με τις υπέροχες φίλες της και την οικογένεια της. Η Χρύσα επέλεξε ένα ιδιαίτερο νυφικό-φόρεμα, που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Την εικόνα του μοντέρνου ζευγαριού ολοκλήρωσε ο Στέφανος, μέσα στο όμορφο γκριζογάλανο κουστούμι του με καφέ γιλέκο και με την διακριτική Vintage γραβάτα. Η Χρύσα είναι την μεγάλη χαρά να της κάνει το make up η αγαπημένη της  αδελφή.

Η ανυπομονησία των δύο ανδρών στην εκκλησία (Στέφανου και Πέτρου) κατέκλυζε την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό και μια γλυκιά ένταση. Η εμφάνιση της Χρύσας, μετέφερε στον χώρο τη θετική αύρα και χαρά, που η ίδια πάντα κουβαλάει. Το ερωτευμένο ζεύγος πιάστηκε χέρι χέρι και μπήκαν μαζί με προορισμό τον γάμο τους και μετέπειτα την βάπτιση του μικρού τους παιδιού. Το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητικό και άκρως συναισθηματικό τόσο για το μελλόνυμφο ζεύγος όσο και το σύνολο τον καλεσμένων  και ιδιαίτερα για τον μικρό αγγελούδι τους όπου κατά την διάρκεια τις βάπτισης άρχισε να κλαίει!

Με την άφιξη τις νύχτας, ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι. Η δεξίωση που ακολούθησε στο Nodo Piscine Θεσσαλονίκη. Η δεξίωση ξεκίνησε δυναμικά, όπου ο ξέφρενος χορός δεν έλειψε από την βραδιά και η διασκέδαση δεν είχε τελειωμό,με χορό και πολύ κέφι και συνέχισε έτσι μέχρι το πρωινό με αγαπημένα τος πρόσωπα, έχοντας πλέον τις ποιο έντονες και όμορφες αναμνήσεις.